lunes, 7 de noviembre de 2011

Assamblea general del MCEC

El passat dissabte 5 de novembre per matí, un grup de monitors del C.E. Llumvi, va assistir a l'assamblea d'inici de curs del MCEC (Moviment de Centres d'Esplai Cristians) a l'escola del Pare Manyanet de Barcelona, moviment del qual nosaltres en formem part amb la nostra federació. En aquesta assamblea se'ns va parlar dels objectius i les propostes marcades per aquest moviment envers el curs que ara comença, és per això que es formalitza aquest encontre amb tots els esplais del moviment, per assentar les bases del curs entrant.

Assamblea general del MCEC a Barcelona. Foto: Cris Luz (c)

Enguany la proposta escollida per a dur a terme als nostres centres d'esplai ha estat "L'esplai inclusiu", que consisteix en dotar d'eines necessàries als esplais del moviment de tot allò per a la millora de l'adaptació de nens i joves a les entitats, i de capacitat de millora com a mitjà d'integració. La proposta escollida per al proper curs 2012/2013 será la de "Les noves tecnologies a l'esplai", votada en concens amb tots els esplais del moviment. 

 En l'assamblea també s'han exposat els objectius de totes les zones en aquest curs, i també s'han parlat temes com col·laboracions amb d'altres entitats i també amb institucions públiques, sobre les subvencions dels centres i del calendari, per tal d'establir totes aquelles dates importants en el calendari per a tots els centres d'esplai, inclòs el nostre.

Crònica de: C.E. Llumvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario