lunes, 2 de abril de 2012

Festivalet de final de trimestre: Quins espectacles!

Benvolguts pares i amics!
Com ja sabeu el passat dissabte 31 de març vam celebrar, als locals de l'esplai, un petit festival de fi de trimestre on els nostres infants ens van poder deleitar amb uns fantàstics balls i amb unes coreografíes realment molt i molt treballades. Amb nomes un dia i mig per preparar-ho, tots els grups van sortir confiats i perdent la vergonya van sortir a l'escenari a donar-ho tot!

Primer van actuar el grup de petits i mitjans, que feien una coreografía junts d'un clàssic dels anys 80, que molts de vosaltres, pares l'haureu viscut: El musical de Grease.


Acte seguit van fer acte de presència el grup de grans, que ens va fer gaudir i sobretot ballar molt, amb el seu espectacle tant peculiar i animat, també un clàssic, però dels anys 90, que de ben segur tots hem escoltat algun cop: La Bomba, de King Africa.


En acabat els fantàstics espectacles dels nostres infants, li va tocar el torn... als monitors!! Efectivament, nosaltres els monitors de l'esplai no volíem ser menys i teníem ganes de que la festa acabés com calia, amb un super meva ball final i amb una cançó de sobres coneguda com és el "Aserejé" amb la que tothom heu pogut cantar, ballar i passar-ho bé!


Per acabar aquest dia tant i tant especial, vam preparar un berenar solidari envers la nostra parròquia, necessitada en aquets temps de crisi. Es va organitzar un berenar popular on amb 2 euros tothom prenia el seu got de xocolata o suc (i podent repetir!!) i les seves pastetes per acompanyar. Us donem a tots les gràcies per haver fet possible tot això! Moltes gràcies a tots!


Des de l'Esplai Llumvi us volem desitjar bones vacances de Setmana Santa! Ens espera un tercer trimestre apassionant ple d'activitats que de ven segur gaudireu d'allò més! No hi podeu faltar! Ens veiem tots el proper dissabte 14 d'Abril! Bones mini-vacances!

Cordialment:
Equip de monitors del C.E. Llumvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario