martes, 19 de julio de 2011

El casal d'estiu Llumvi, en plena activitat!

L'Esplai Llumvi està oferint durant tot el mes de juliol un casal d'estiu per a tots aquells nens i nenes d'entre 4 i 14 anys, i on realitzen activitats molt diverses com gimkanes, tallers, dinàmiques, jocs, sortides lúdiques i també a la piscina. El casal està obert de les 8 a les 15 hores, amb horari d'activitat de 9 a 13.30 hores, exeptuant els dies d'excursió (dimecres) que s'arriba a les 17 hores, a més els divendres es fa una sortida a la piscina de Sant Boi de Llobregat. Actualment hi han inscrits 80 nens i nenes, d'entre aquestes franjes d'edat, els quals estan distribuits en tres grups, tenint en compte la seva edat, i són: Petits, mitjans, i grans.




Les activitats que ja s'han dut a terme han estat de l'agrat de tothom, tant infants com monitors, i s'ha de dir que ara mateix les coses van gairabé rodades. Tots els tallers i jocs realitzats han estat ambientats amb el tema: "Exploradors del món", i és d'aquesta manera com en cada setmana s'ha tocat una temàtica diferent, com pot ser: El mar, els animals, l'univers o els humans, i totes les activitats han estat en torn d'aquets temes.

Només queden dues setmanes de casal, on s'intentarà seguir amb la dinàmica de les primeres, per així poder completar un bon mes de jocs, dinàmiques, lleure i diversió. Des de l'equip de monitors de l'Esplai Llumvi, volem agraïr la confiança depositada en nosaltres per a dur a terme aquesta il·lusionant i responsable tasca d'educadors i dinamitzadors de tots els infants en un casal d'estiu. Esperem que hagi estat una experiència sensacional per a tots els infans que han passat, i que animem a que segueixin en la nostra entitat, a l'Esplai Llumvi que iniciem, com cada curs, a l'octubre.

De part de l'equip de monitors, una forta abraçada i que passeu un molt bon estiu!
Equip de monitors del CE Llumvi

No hay comentarios:

Publicar un comentario