martes, 26 de julio de 2011

Visita del Bisbe, Mons. Agustí Cortés als infants i monitors del casal d'estiu Llumvi

Aquest matí ens ha visitat Mons. Agustí Cortés, Bisbe de Sant Feliu que acompanyat del consiliari de joventut, Agustí Pañelles, el director de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, i la presidenta del MCEC, Maria València han estat fent un tomb pel casal d’estiu Llumvi, de la nostra pròpia entitat d’esplai. Han xerrat amb tots els infants i han compartit amb nosaltres una molt bona jornada de convivència.



Sobre les 10 del matí el senyor Bisbe i tots els seus acompanyats han començat una jornada visitant a tots els nens del casal, començant pel grup dels més petits, i on han estat parlant i compartint les activitats que en aquell moment estaven duent a terme. Acompanyats en tot moment per la directora i responsable del centre, Gemma Moreno, i per tota la resta de l'equip de monitors, han anat visitant els diferents espais que conformen els locals de l’esplai Llumvi, totes les activitats que s'han realitzat i fer un petit resum del que tractava el casal d'enguany, i de com està anant i de com ha anat aquest casal d'estiu.


Just desprès han estat parlant i compartint també, àmpliament, els treballs i dinàmiques realitzats amb el grup de mitjans, que és el més nombrós, i on tots els nens i nenes han tingut ocasió de poder xerrar tant amb el senyor bisbe, com amb tots els seus acompanyants. Al igual que han pogut fer amb el grup de grans, que ha estat l’últim grup en visitar. El grup de grans s’ha mostrat més actiu en quant a preguntes i han pogut tenir un petit debat amb el senyor bisbe. Desprès s'ha fent un vol pels locals i s'ha explicat una mica la història i l'ideari del nostre centre, com es treballa i les perspectives de la nostra entitat de cara a un futur proper.



Acte seguit, mentre els infants esmorzaven i anaven a gaudir d'una merescuda hora lliure de jocs i esbarjo, s’ha fet un petit piscolabis amb el senyor bisbe i els seus acompanyats, els monitors han tingut ocasió de conéixer al senyor bisbe, i de xerrar amb ell, parlar sobre la feina que es fa a l'entitat tant a l'estiu, com durant l'any. S’ha finalitzat la jornada amb una bonica foto de família, que de ben segur serà un gran record per a tots, el d’una visita que ha anat bé i ha estat genial de principi a fi.


Podreu veure més fotografíes de la jornada en els seguents enllaços:

[Fotografíes de Carme Reguant]

[Fotografíes C.E. Llumvi]

No hay comentarios:

Publicar un comentario