lunes, 3 de octubre de 2011

Començem!

El passat dissabte 1 d'octubre, va començar l'activitat amb la primera sessió d'esplai del curs. Una sessió marcada per diverses cares noves, també entre els monitors, i que va comptar amb la participació d'una vintena d'infants. La sessió, al ser la primera, no va comptar més que amb jocs i dinàmiques de presentació per coneixens tots més i millor, i poder així encarar aquest nou curs amb ganes i il·lusió. Aquest any el centre d'interès plantejat a l'Esplai serà la música, i l'eix d'animació que ho mourà tot seran les diverses musiques que es donen al món. Això ens portarà a realitzar activitats i tallers relacionats amb la música, però sense perdre de vista l'activitat de gresca, de diversió i esplaiera propia que tant ens caracteritza.

Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu Llumvi. (c)
Aquest any, l'esplai estarà dividit en quatre grups d'infants, amb tres monitors a cada grup, que desprès de l'experiència positiva del passat casal d'estiu, aquest cop els grups s'han distribuit per cursos, i no per edats com en el casal, amb la incorpòració d'un nou grup, el de pre-joves que seràn tots aquells nois i noies que aquest any passen a fer 1r o 2n d'ESO. D'aquesta manera la distribució de grups és la següent:

Grup de Llumins (Petits): Pre-escolar i 1r i 2n d'educació primària.
Grup d'Espurnes (Mitjans): 3r i 4rt d'educació primària.
Grup de Flames (Grans): 5è i 6è d'educaió primària.
Grup de Pre-joves: 1r i 2n d'ESO.

La propera sessió d'Esplai és la del proper dissabte dia 8 d'octubre, en horari habitual, de 17 a 19 hores. Recordeu que en aquesta sessió segueix obert el període d'inscripcions dels vostres fills, i ens podreu tobar tant a l'inici, com en la finalització de l'activitat.

Cordialment,
Equip de monitors del C.E. Llumvi.

1 comentario: