lunes, 3 de octubre de 2011

Inscripcions Esplai Llumvi curs 2011/2012

Comencem un nou curs d'esplai amb moltíssima il·lusió i amb moltes ganes de tornar a començar, és per això que s'obre el termini d'inscripcions per l'esplai de cara a aquest curs que comença. Desprès de les dues tandes d'inscripcions del 18 i 19 de setembre i del 23 i 24, durant la primera sessió d'esplai de l'1d'octubre el termni estarà obert a noves incripcions, així com la de dissabte 8 d'octubre, en horari habitual de l'entitat, de 17 a 19 hores de la tarda.

La inscripció consta de diferents parts: El full d'inscripció, on hi figura totes les dades personals, i la fitxa mèdica, així com la fotocopia del carnet de la Seguretat Social. Agrairíem que ens portéssiu les dues fotografies que necessitem. També s'inclouen dos documents més, la dels drets d'imatge, per poder publicar les fotografies que es facin tant a la web-blog de l'entitat, com a publicacions del MCEC, i l'autorització del dret d'independència. Amb aquets documents se us entregarà el tríptic on hi figura el número de compte corrent de l'entitat, on haureu d'ingressar els 60€ de la quota anual. Haureu d'entregar el rebut de la transferència juntament amb els documents d'inscripció.

Demanar disculpes a tothom que la carta de principi de curs no els va arribar en el seu degut temps, i que per tant no van estar al corrent dels dies d'incripció, ha estat un problema al·liè a l'esplai, que hem intentat solucionar amb l'obertura d'inscripcions de dos dies més. Un cop més demanar disculpes i moltes gràcies per la comprensió.

Una cordial salutació,
Equip de monitors del C.E. Llumvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario